Virtuální GP Číny F1 Esports bude s účastí Sainze a Correy

Virtuální GP Číny F1 Esports bude s účastí Sainze a Correy

 
  

Formule 1 přichází se svým oficiálním šampionátem i tento víkend. Virtuálně se pojede Velká cena Číny za účasti oficiálních pilotů.


Královna motorsportu sice musela přerušit závodní aktivity, ale virtuálně se snaží nadále. Formule 1 má za sebou úspěšné tři ročníky virtuálního šampionátu F1 Esports series.

Piloti z výše jmenovaného šampionátu se již v neděli 19.4. zúčastní exibičního závodu ze svých domovů těsně před virtuálním závodem v Číně, kde uvidíme mimo jiné Charlese Leclerca, Alexe Albona, Landa Norrise a nově i Carlose Sainze a Juana Manuela Correu. Correa v loňském roce přežil tězkou nehodu ve Spa během závodu formule 2, ze které se stále zotavuje.

Přenosem budou na Sport 2 provázet expert na F1 Esports Jiří Košta jehož hostem bude motokárový šampion Daniel Liščák.

„Mám obrovskou radost, že uvidíme ve startovním poli konečně i Carlose Sainze. Trochu jsem to očekával, ale Sainz říkal, že na Ibize se simulátor sehnat nedá, pravděpodobně už problém vyřešil. Skvělé bude sledovat jeho souboj s týmovým kolegou od McLarenu Landem Norrisem,” říká před závodem Košta.

Hostem bude tento závodní víkend Daniel Liščák, šampion v motokárách, úspěšný simracingový jezdec a závodník, který působil tři roky ve Formuli Student.

„Opravdu se na závody těším, protože se zde opět objeví mnoho známých jmen. Jsem rád, že budeme mít možnost probírat během přenosu i témata, na která se běžně nedostane. Myslím si, že divák se má na co těšit nejen vizuálně.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »