Daniel Juncadella se stává továrním jezdcem Corvette

Daniel Juncadella se stává továrním jezdcem Corvette

 
  

Corvette Racing podepsala smlouvu s Danielem Juncadellou jako továrního jezdce pro svou kampaň ve WEC pro 2024 a také pro vytrvalostní závody IMSA. Juncadella tak po třech sezónách odchází od Mercedesu.


Juncadella přechází do Corvette po třech sezónách jako tovární jezdec Mercedes-AMG GT3 a zúčastní se kompletní osmikolové kampaně WEC pro partnerský tým TF Sport v nové třídě LMGT3 pro rok 2024, včetně závodu 24 hodin Le Mans.

Zúčastní se také závodů Daytona 24 Hours, Sebring 12 Hours a Petit Le Mans šampionátu IMSA SportsCar Championship v jednom ze dvou přihlášených vozů Pratt Miller Motorsports Corvette třídy GTD Pro spolu s dvojicí Antonio Garcia a Alexander Sims na celou sezónu.

„Byl jsem svědkem toho, co to znamená být pilotem Corvette v USA. To znamená opravdu velkou fanouškovskou základnu. To je docela vzrušující, abych byl upřímný.

Na každé autogramiádě v IMSA, kdy jsem seděl vedle stanu Corvette, stojí fronta 100 lidí, kteří čekají na podpis od svých oblíbených pilotů, a my jsme jen seděli!

Musím říct, že je velmi vzrušující vidět dědictví, které Corvette Racing vytvořilo v USA, a vidět, jak velké povědomí o značce je velmi vzrušující. Jsem na to hrdý a cítím se zcela jedinečný být továrním jezdcem Corvette,” sdělil své dojmy Juncadella.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »