Cadillac bude mít v Imole pouze dva piloty

Cadillac bude mít v Imole pouze dva piloty

 
  

Pro druhý závodní víkend WEC bude mít Cadillac pouze dva piloty ve svém Hypercaru.


Startovní rošt s 37 vozy zaznamenal pouze jednu změnu od zahájení sezóny v Kataru minulý měsíc. V Cadillacu č. 2 se představí pouze dva jezdci pro italský závod, Brit Alex Lynn a Earl Bamber z Nového Zélandu.

„Imola byl vlastně můj vůbec první evropský závod,” vysvětlil Bamber. „Psal se rok 2008 a já jsem vyhrál. Na Imolu mám hezké vzpomínky, protože to bylo poprvé, co jsem závodil na evropské trati, a vítězství mi udělalo neskutečnou radost.”

Novozélanďan, který do té doby závodil ve Formuli BMW Asia, Formula V6 Asia, Toyota Racing Series, mimo jiné, se připojil k ADM Motorsport na dvě kola mezinárodní série Formula Master (Formula Super 2000) v září 2008 v Imola. Bamber, který řídil speciální formuli 2000, se v prvním závodě umístil na sedmém místě a druhý vyhrál.

„Byla to událost, která otevřela oči, skvělý víkend v Imole,” dodal jezdec. „Těším se, až se vrátím s Cadillac Racing a budu tam soutěžit o další vítězství.”

Cadillac Racing bude toužit předvést dobrou show v Imole po nedávné diskvalifikaci týmu z prvního kola v Kataru. Americký tým původně skončil čtvrtý, ale pozávodní technická kontrola zjistila, že pruhy zadního difuzoru týmu jsou mimo specifikaci vzhledem k homologované výšce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »