Mies, Vervisch a Olsen budou v roce 2024 řídit Dinamic GT Ford Mustang

Mies, Vervisch a Olsen budou v roce 2024 řídit Dinamic GT Ford Mustang

 
  

Dinamic GT si vybral trio nově vytvořených továrních jezdců Ford pro svůj celosezónní útok v GT World Challenge Europe v roce 2024.


Italský tým letos nasadí netrpělivě očekávaný nový Mustang GT3 a bude s americkým vozem soutěžit v programech Endurance i Sprint. Chris Mies, Fred Vervisch a Dennis Olsen se podělí o stroj číslo 54 na závodech na dlouhé vzdálenosti – včetně CrowdStrike 24 Hours of Spa – zatímco Mies a Vervisch se spojí, aby dosáhli na titul ve sprintu.

Všichni tři patřili do skupiny jezdců přidané do seznamu Fordu koncem loňského roku. Každý přichází s rozsáhlými továrními zkušenostmi, Mies a Vervisch přišli z Audi, zatímco Olsen byl podepsán z Porsche.

Dinamic GT bude doufat, že jeho nová výzva s Fordem se vyrovná jeho předchozím úspěchům ve spolupráci s Porsche. Jako Dinamic Motorsport tým vyhrál čtyři závody v tolika sezónách, včetně svého debutu v promoklé Monze v roce 2019.

Sezóna 2024 GT Europe začíná tradičním prologem na okruhu Paul Ricard ve dnech 5. a 6. března, po němž následuje zahajovací závod Endurance Cup na stejném místě 5.–7. dubna a první závod ve sprintu na Brands Hatch 4.–5. dubna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »