Matmut Evolution s Toyotou Suprou GT4 a Gabrielou Jílkovou

Matmut Evolution s Toyotou Suprou GT4 a Gabrielou Jílkovou

 
  

V roce 2023 se v paddocku francouzského šampionátu FFSA GT4 objeví nový tým. Matmut, partner přítomný po několik sezón ve Francii, odhaluje Matmut Evolution. Za volant Toyoty Supra GT4 usednou tři přední posádky připravené bojovat proti vyrovnanému poli. Poprvé budou všichni závodit s Toyotami.


Matmut hodlá nyní i v budoucnu pracovat na pokroku v tématu snižování dopadů na životní prostředí v motoristickém sportu. Kromě toho, vybráni loni v prosinci díky 100% ženské Matmut Volant ve spojení s Matmut’s Le Sport VERY Collective programem závazků, Gabriela Jílková a Lucile Cypriano (#16) se postaví v Pro-AM stejně jako duo Jean-Luc Beaubelique & Jim Pla (#87). V Toyotě Supra #9 budou o vítězství jezdit mladí borci Etienne Cheli a Enzo Joulie.

První závody v šampionátu pro Matmut Evolution budou za méně než měsíc na okruhu v Nogaru (8.-10. dubna).

Tým Matmut Evolution, nováček, ukazuje své ambice tím, že přihlásí tři vozy Toyota Supra do jednoho z nejpalčivějších šampionátů GT4. K dosažení svých cílů budou tři posádky na vysoké úrovni hájit barvy Matmutu ve dvou kategoriích, Pro-AM a Silver.

V kategorii Pro-AM budou moci naplno projevit svůj talent Gabriela Jílková a Lucile Cypriano). Závodnice byly vybráni loni v prosinci jako součást Volant Matmut 100% Féminin a těžily z rozsáhlé podpory, která jim umožnila soutěžit na okruzích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »