Thiago Vivacqua bude závodit v DTM Trophy pro Heide Motorsport

Thiago Vivacqua bude závodit v DTM Trophy pro Heide Motorsport

 
  

Brazilec Thiago Vivacqua doplňuje tým Heide-Motorsport v DTM Trophy s vozem Audi R8 LMS GT4.


Příští týden konečně začne sezona 2022 DTM Trophy na Lausitzringu. Heide Motorsport stejně jako loni seřadí tři Audi R8 LMS v šampionátu pro téměř sériová sportovní auta, který se bude konat v rámci platforma DTM přináší. Poté, co již byli potvrzeni Mikaeel Pitamber a Sophie Hofmann, sestava jezdců je nyní kompletní s Thiagem Vivacquaem.

Prvních úspěchů dosáhl 25letý závodník již v raném věku. Do závodění vstoupil ve věku osmi let a během tří sezón vyhrál pět brazilských šampionátů motokár. Po dvou letech v závodech monopostů a úspěšné sezóně v GT Cup Open, z níž vzešel jako šampion stříbrné kategorie, pár let nezávodil.

O to větší je očekávání útoku s Heide-Motorsport v DTM Trophy. „Sezóna 2022 pro mě znamená začátek nové kapitoly mé kariéry v motorsportu. Jsem šťastný, že to mohu řešit společně s Heide Motorsport a nemůžu se dočkat, až se to konečně rozjede,“ řekl před prvním závodním víkendem nováček Heide-Motorsport Thiago Vivacqua.

V nadcházející sezóně bude šampionát DTM Trophy zahrnovat sedm závodních víkendů se 14 závody. Vysílat se budou živě na YouTube kanálu DTM.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »