Samantha Tan pojede se svým týmem 24h ve Spa

Samantha Tan pojede se svým týmem 24h ve Spa

 
  

Samantha Tan zažije svůj debut v TotalEnergies 24 Hours of Spa letos v létě a bude řídit BMW M4 GT3 vlastního týmu ST Racing v 74. ročníku belgické vytrvalostní klasiky (28.-31. července).


Kanadská závodnice postoupil v letošní sezóně do žebříčku GT3 poté, co dříve propagoval oblíbený model BMW GT4. Byla mezi prvními jezdci, kteří startovali s nově homologovaným vozem v soutěži na lednovém závodě 24 Hours of Dubai, a od té doby používala M4 ve Fanatec GT World Challenge America Powered by AWS.

Ve čtvrtek (19. května) Tan oznámila prostřednictvím svých kanálů sociálních médií, že bude soutěžit na letošním TotalEnergies 24 Hours of Spa, které bude pro tým ST Racing představovat dosud největší výzvu.

Tím, že se ST Racing postaví na rošt s BMW, vyvěsí vlajku nejúspěšnější značky v Belgii. Stroje BMW nastřádaly rekordních 24 celkových vítězství v Ardenách, přičemž to poslední pro Walkenhorst Motorsport v roce 2018.

TotalEnergies 24 Hours of Spa, uznávaný jako globální vrchol v závodech GT na dlouhé vzdálenosti, představuje přední světové výrobce automobilů, týmy a jezdce, kteří soutěží na ikonickém okruhu Spa-Francorchamps v belgických Ardenách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »