Norisring se vrací do DTM, letos bude hostit finále!

Norisring se vrací do DTM, letos bude hostit finále!

 
  

Závod, který se loni kvůli COVID-19 musel zrušit, se konečně vrací. Letos se měl jet Norisring jako druhý víkend letošní sezony, ale nakonec se opět odložil. Teď ale přišlo oficiální datum: 8.-10. října.


„Jsem opravdu rád, že budeme moci uspořádat Norisring pro naše fanoušky i v této sezóoně,” říká Benedikt Böhme, generální ředitel organizace DTM ITR. „Jsme si jisti, že se dočkáme skvělého finále sezony na Norisringu s jeho jedinečnou atmosférou.”

Stejně jako minulý víkend na Lausitzringu budou diváci na trať podle pandemické situace a samozřejmě v souladu s hygienickým konceptem, který se již osvědčil během víkendu DTM. Plánovaný začátek prodeje vstupenek na akci na dlouholetém okruhu, který se používá pro závodění od roku 1947, je v polovině srpna.

„Norisringský závod zůstává v Norimberku na místě. To je dobrá zpráva a ukazuje, že jsme i nadále atraktivní pro sportovní akce. Pro mě je důležité, že organizátoři nyní začínají s DTM Electric, aby také v závodech pracovali na udržitelné budoucnosti. Zároveň je pro mě velmi důležité, aby ITR a MCN skutečně dosáhly cíle uhlíkové neutrality v roce 2025. My jako město přispíváme všude, kde můžeme,“ říká Marcus König, starosta Norimberku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »