Manthey EMA bude opět startovat v DTM

Manthey EMA bude opět startovat v DTM

 
  

Po loňském zisku titulu vstupuje Manthey EMA do sezóny 2024 DTM s další silnou sestavou jezdců. Tým Porsche se chystá zopakovat svůj úspěch s šampionem Thomasem Preiningem a tureckým nováčkem Ayhancanem Güvenem. Preining bude za volantem Porsche 911 GT3 R o výkonu 550 koní se startovním číslem 91, které nese slavný design Grello, zatímco Güven bude řídit jasně zelený vůz s číslem 90 ve své první sezóně s Manthey EMA.


„DTM 2023 pro nás nemohlo dopadnout lépe a rok jsme zakončili jako šampioni DTM. V nadcházející sezóně jsme nyní loveni a doufám, že se nám podaří titul úspěšně obhájit. Celý náš tým je motivován a má ideální pozici k dosažení tohoto cíle. Ayhancan Güven je vedle Thomase Preininga dalším jezdcem se zkušenostmi s DTM. Těšíme se na vzrušující sezónu 2024 DTM,“ říká Nicolas Raeder, výkonný ředitel Manthey Racing GmbH.

Preining je letos ve své třetí sezóně DTM. V roce 2023 vyhrál 25letý tovární jezdec Porsche strhující souboj o titul.

„Jsem velmi šťastný, že jsem v roce 2024 zpět v DTM s Manthey EMA a že budu obhajovat titul. To se samozřejmě snáze řekne, než udělá, protože nás opět čeká dlouhá a únavná sezóna. Nicméně se moc těším. Vidím, jak je každý člen týmu stále motivovaný a hladový po úspěchu. To není něco, co můžete považovat za samozřejmost, a já si toho opravdu vážím. Jsem přesvědčen, že v roce 2024 budeme mít skvělou sezónu,“ říká Preining.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »