Sourozenci Bäckmanovi absolvují celou sezonu GT4 European Series u týmu Racing one

Sourozenci Bäckmanovi absolvují celou sezonu GT4 European Series u týmu Racing one

 
  

Jezdci švédského národního týmu Andreas a Jessica Bäckmanovi dnes představují svou velkou novinku, že v roce 2023 kromě již oznámeného programu v ADAC GT4 Germany s PROsport Racing budou také sdílet vůz a společně soutěžit v evropské sérii GT4 pro Racing one ve voze Aston Martin GT4.


Zhruba před měsícem si sourozenci společně odbyli svůj debut v závodě GT4 tím, že se zúčastnili prvního kola evropské série GT4 v Monze. Zažili působivý kvalifikační debut, když se kvalifikovali na 6. a 9. místě z 53 nejlepších jezdců v Evropě.

Sourozenci se představí také ve zbývajících závodech evropské série pro tým Racing one na voze Aston Martin GT4. Druhé kolo evropské série GT4 je tento víkend 2. až 4. června na známém okruhu Formule 1 Circuit Paul Ricard ve Francii.

„Bude vzrušující odjet kompletní program v evropské sérii GT4, máme dobrý první dojem po závodě v Monze. Jsme velmi rádi, že Racing one viděl náš potenciál již při debutu v Monze a chtěli nás začlenit do jejich týmu pro zbytek evropské sezóny, říká Andreas Bäckman.

„Jsme velmi rádi, že můžeme s Jessicou a Andreasem spolupracovat po zbytek sezóny evropské série GT4. Oba jsou velmi rychlí a talentovaní. Je to něco zvláštního, když bratr a sestra startují společně v závodním autě. Jsme velmi nadšeni a jsme si jisti, že společně dokážeme dosáhnout špičkových výsledků,“ říká Philipp Zakowski, spolumajitel týmu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »