AF Corse a Red Bull zůstávají. Podepsali s Fragou a Cassidym

AF Corse a Red Bull zůstávají. Podepsali s Fragou a Cassidym

 
  

Budoucnost italské značky Ferrari byla doposud nejistá, neboť po kontroverzním závěru sezony přemýšleli o odchodu z šampionátu. Nicméně nyní je potvrzeno, že na start nastoupí se dvěma vozy.


Kromě Nicka Cassidyho, který u týmu pokračuje, si odbyde svoji premiéru Felipe Fraga. Šestadvacetiletý Brazilec má zkušenosti především z vytrvalostních závodů. Třikrát se zúčastnil legendární 24hodinovky v LeMans, přičemž minulý rok v kategorii GTE Am skončil společně s Dylanem Pereirou na druhém místě.

Ovšem pro AF Corse nastává problém, neboť Cassidy bude muset plnit své povinnosti také ve formuli E, kde závodí pro tým Envision Racing. Jelikož dá přednost právě šampionátu elektrických monopostů, tak bude muset AF Corse najít pro několik víkendů náhradu.

Fraga kandidátem na titul?

„Jsem opravdu šťastný, že tu mohu závodit. Je to pro mě velká šance, dokonce největší v mé dosavadní kariéře a chtěl bych toho využít,” raduje se Fraga.

Že je Ferrari 488 GT3 Evo vítězným vozem, které je schopno bojovat o korunku, jsme viděli vloni, když za volantem seděl Liam Lawson. Rodák z Jacundá má proto nemalé cíle: „Nemůžu předpovědět žádné výsledky, ale jsem tu, protože chci bojovat o vítězství a vím, že to může AlphaTauri AF Corse dokázat – jako minulý rok. Proč by to nešlo zase i tuhle sezonu?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »