Speed Monkeys pojedou v DTM Trophy i ADAC GT4 Germany

Speed Monkeys pojedou v DTM Trophy i ADAC GT4 Germany

 
  

Pro tým Speed ​​​​Monkeys začíná v roce 2022 nová kapitola: V nadcházející sezóně bude tým startovat v různých závodních sériích s Aston Martin Vantage GT4. DTM Trophy a ADAC GT4 Germany jsou pevně naplánované. Jedná se i o německém NLS.


Speed ​​​​Monkeys má za sebou partnerství s Porsche za posledních několik let. Nyní se ale tým těší na nový úkol. Na testovacím dni Aston Martin Racing ve španělské Valencii v polovině ledna se tým a jezdci mohli seznámit s Astonem Martin Vantage GT4.

Předsezónní příprava je na programu příštích týdnů. Aston Martin Racing podporuje Speed ​​​​Monkeys testovacím vozidlem, dokud nebude možné předat nový kus Vantage GT4. Navíc stále probíhají diskuse s potenciálními piloty pro všechny série.

Aston Martin Vantage GT4 pro DTM Trophy už zná svého majitele. Nick Hancke je jedním z nováčků a minulou sezónu skončil celkově na třetím místě v BMW M2 CS Racing Cup. Speed ​​​​Monkeys a Hancke se pro sezónu zaměřují na umístění na stupních vítězů.

„V DTM Trophy mohou především mladí talenty předvést svůj výkon nefiltrovaný, protože v této juniorské sérii stejně jako ve slavné DTM řídí jeden jezdec a ne dva jezdci. Tohoto formátu si velmi vážím,“ říká Christian Bracke, šéf týmu Speed ​​​​Monkeys pro GT Place.

„Prostředí DTM je navíc jedinečné. DTM je velmi známá značka, takže každý pekař ji okamžitě pozná, když mluvíte o DTM. Po třech letech s Porsche přechází tým k Astonu Martin. Tým a Nick Hancke byli v polovině ledna na testech Aston Martin Racing ve španělské Valencii.”

Dvě vozidla jsou plánována také pro ADAC GT4 Germany. Jacob Riegel a Dennis Richter jsou dvojice jezdců, kteří usednou do prvního vozu. Duo startovalo již v roce 2021 společně se Speed ​​​​Monkeys v Porsche Sports Cup.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »