Servus fanoušci, ADAC GT Masters otevírá brány okruhů

Servus fanoušci, ADAC GT Masters otevírá brány okruhů

 
  

„Servus Fans“ je motto druhého závodu německého mistrovství GT od 11. do 13. června na Red Bull Ring v Rakousku. Fanoušci se budou moci vrátit na okruh a užít si závod ADAC GT Masters ve Štýrsku, kde se představí kolem 30 super sportovních vozů. K vidění bude i ADAC GT4 Germany, kde startuje česká závodnice Gabriela Jílková.


Druhý víkend sezony bude moci závody naživo sledovat na tribunách maximálně 3 000 fanoušků v souladu s plánem hygieny a kontroly infekce sestaveným Red Bull Ringem a ADAC GT Masters, který byl schválen příslušnými orgány.

Hlavní tribuna a přírodní tribuna „Steiermark“ a „Red Bull“ budou divákům otevřeny na vysokorychlostním festivalu v Alpách. Fanoušci si mohou rezervovat své lístky na sezení online na adrese www.adac.de/motorsport.

Všichni diváci budou muset dodržovat pravidla 3G, která v Rakousku platí od 19. května: „Geimpft, Getestet, Genesen“ („Vakcinováno, Testováno, Obnoveno“). Předpokladem pro získání přístupu k základním místům je negativní antigen test, který nesmí být starší než 48 hodin, nebo důkaz negativního testu PCR provedeného v předchozích 72 hodinách, důkaz o zotavení z infekce Covid-19 nebo důkaz očkování na Covid. Více informací o plánu kontroly infekce, pravidlech 3G a přístupu je k dispozici online na adrese www.adac-motorsport.de/adac-gt-masters/faq-ticketing.

V současné době stále není možné vstoupit do paddocku. Fanoušci se mohou těšit na vzrušující motoristické závody na Red Bull Ringu: kromě ADAC GT Masters, se budou konat také závody v ADAC GT4 Germany za účasti Češky Gabriely Jílkové, ADAC Formule 4, ADAC TCR Germany a Porsche Carrera Cup Germany.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »