Bývalý manažer týmu Prema Racing pojede v GT World Challenge

Bývalý manažer týmu Prema Racing pojede v GT World Challenge

 
  

Po pětileté pauze od závodění se estonský závodník Ralf Aron vrací zpět. Ve své pauze působil jako manažer týmu Prema nejprve v u F4 a regionálních formulových šampionátů a po té ve WEC a ELMS. Letos bude závodit s Mercedesem AMG GT3 v GT World Challenge s týmem Theeba Motorsport. 


Aron naposledy závodil v celé sezóně v roce 2018 v mistrovství Evropy formule 3. Od roku 2019 se minimálně jednou ročně účastní okruhového závodu, kdy startoval v závodu Palanga na 1000 km v Litvě.

Mladší bratr Ralfa Arona, Paul Aron, se letos zúčastní série šampionátu formule 3. V minulých letech si Ralf Aron vyzkoušel i pozici lídra týmu, když tuto roli plnil v různých sériích v týmu Prema.

Aron bude sdílet auto s Reemaou Juffali, zakladatelkou Theeba Motorsport a první závodníci ze Saudské Arábie. Třetím jezdcem bude Alain Valente. Pro tým soutěžící v bronzové kategorii je to debut v závodní sérii vozů GT.

„Jsem hrdý, že mohu v roce 2023 soutěžit v týmu Theeba Motorsport. GT World Challenge je extrémně soutěživá událost a přesně v takovém prostředí chceme být. Spolu s Reemou a Alainem máme velmi silný tým. V Theebě jsou motivovaní a zkušení lidé, naším cílem je bojovat o první místa,“ uvedl Ralf Aron.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »