Sophie Hofmann bude v letošní sezoně znovu závodit v DTM Trophy

Sophie Hofmann bude v letošní sezoně znovu závodit v DTM Trophy

 
  

Německá závodnice Sophie Hofmann zůstává tam, kde se jí loni poměrně slušně dařilo. Startovat totiž bude u domácího týmu Heide Motorsport v DTM Trophy.

„Myslím si, že je velká výhoda v tom, že s týmem zůstávám i další sezonu, přičemž znám i vůz a sérii. Je dobré pokračovat s Heide Motorsport, protože už znáte tým, znáte lidi okolo sebe, a oni vás. To všechno je dobré i pro atmosféru samotnou.

Chceme zapracovat především o něco více na nastavení vozu, což se nám podařilo loni až ke konci sezony na Norisringu. Na to chceme letos navázat.

Věřím, že to všechno je možné, protože jsou v kalendáři pěkné okruhy. Jsem velmi optimistická, jelikož mnoho z nich sedne Audi velmi dobře. Těším se ale především na Norisring, protože jsem zde měla v DTM Trophy můj nejlepší výsledek.

Přesto se bude jednat o větší výzvu, jelikož startovní pole bude větší. Navíc jsou dva nové okruhy na Imole a ve Spa, což bude také výzva. Ale věřím, že to zvládneme, a už se nemohu dočkat nové sezony,” komentuje exkluzivně pro True Racing Hofmann.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »