Adrienn Vogel vítězí na Rallysprintu Kopná!

Adrienn Vogel vítězí na Rallysprintu Kopná!

 
  

Maďarská rally závodnice slaví obrovský úspěch, jelikož se stala ve třídě 2WD vítězkou během Rallysprintu Kopná, který se jel v České republice.


„Byl to jeden z nejtěžších závodů našeho života v České republice. Zkoušel nás na všech úrovních, ale stálo to za to! Vyhráli jsme kategorii 2WD na mezinárodním poli a celkově jsme dokončily 29. ze 118 závodníků v absolutním pořadí, kromě toho jsem byla i nejrychlejší žena.

Některé etapy odpovídaly etapám legendární Barum rally. Mluvili jsme s několika specialisty na Barum Rally, kteří Barumku nazvali „University of Asphalt Racing“. Čelily jsme hrbolatým, záludným etapám plným bahna a vody, takže bezpochyby to byl jeden z nejtěžších závodů našeho života, vyžadovalo to ohromné ​​soustředění, ale užily jsme si každou minutu a v každém okamžiku jsme se hodně naučily.

Těšíme se na Barum Rally společně s Ivett, která bude jedním ze závodů Rally Eb. Kromě toho budeme soutěžit ve třech dalších závodech na FIA ERC se závodním vozem Ford Fiesta rally4,” uvedla po soutěži Vogel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »