Maximilian Paul byl nejlépe třetí s GT3, nečekaně vyhrál při debutu v DTM

Maximilian Paul byl nejlépe třetí s GT3, nečekaně vyhrál při debutu v DTM

 
  

Tým GRT to opět dokázal! Po vítězstvích v ADAC GT Masters a ve Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup oslavil tým podporovaný Lamborghini Squadra Corse z Rakouska své třetí vítězství na Nürburgringu během několika týdnů a závodil v DTM před 49 300 diváky.


Čtvrtá zastávka v šampionátu vysokého kalibru opět postavila tým před velké výzvy v náročných povětrnostních podmínkách. Ve svém prvním závodě Grasser Racing se Maximilian Paul postaral o senzaci za volantem #19 Lamborghini Huracán GT3 EVO. V nedělním dešti si 23letý Němec dojel pro první vítězství pro GRT v DTM.

„Je to neuvěřitelný pocit a před víkendem bych to nečekal. Řízení auta mě hodně bavilo. Start byl složitý, ale nastavení bylo perfektní a během závodu jsem se dokázal velmi dobře přizpůsobit podmínkám.

Byl to skvělý pocit mít tak dobré auto a bojovat vepředu. Tým pak měl mega načasování zastávky v boxech a to byl klíč k vítězství. Po výměně pneumatik se nám jelo opravdu dobře a když jsem předjel Lucase, cesta byla volná. Jsem na tento úspěch velmi hrdý a jsem vděčný, že jsem měl tuto příležitost. Mnohokrát děkuji Gottfriedovi a celému týmu, stejně jako mé rodině a mým sponzorům. Doufám, že dostanu další šanci závodit v DTM na Lausitzringu.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »