Mercedes-AMG Team AlManar Racing by GetSpeed ​​​​oznamuje jezdeckou sestavu pro GTWC

Mercedes-AMG Team AlManar Racing by GetSpeed ​​​​oznamuje jezdeckou sestavu pro GTWC

 
  

Mercedes-AMG Team AlManar Racing by GetSpeed ​​​​oznámil své jezdecké trio pro GT World Challenge Europe. Maro Engel, Fabian Schiller a Luca Stolz se na start postaví s Mercedesem-AMG GT3 se startovním číslem #777.


„Trio těchto pilotů je vysněná kombinace, kterou jsem si dlouho přál,” říká Osieka. „Maro, Fabian a Luca jsou pro nás nejen neuvěřitelně rychlá parta, ale také velmi harmonické trio. Jsem přesvědčen, že budeme schopni bojovat o vítězství s #777.“

„Jsem šťastný, že GT World Challenge brzy znovu začne,“ říká Engel. „Letos se zaměřuji na stabilitu. S Lucou jsem také absolvoval nespočet závodů. Posiluje nás Fabian. Výsledkem je špičková sestava se super týmem za námi, takže můžeme v šampionátu mluvit.”

Schiller, který už roky slaví úspěchy s týmem GetSpeed v různých závodních sériích, se také těší na novou výzvu: „Jsem rád, že mohu znovu soutěžit celou sezónu s vozem Pro v GT World Challenge. Jsem šťastný, že tvořím tým s Marou a Lucou a jsem přesvědčen, že způsobíme rozruch. Jsem připraven vyhrát.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »