Rosbergův tým si v DTM ponechává stejné piloty

Rosbergův tým si v DTM ponechává stejné piloty

 
  

S dvojnásobným vicemistrem Nicem Müllerem a lépe vyvinutým Audi R8 LMS evo II má tým Rosberg v úmyslu být jedním z kandidátů na titul v DTM 2022. Tým, který založil bývalý mistr světa formule 1 Keke Rosberg, se rozhodl pro kontinuitu, protože sestava jezdců zůstává nezměněna.


Po boku Švýcara Nico Müllera bude s druhým Audi opět závodit Američan Dev Gore. Nová sezóna začíná na začátku dubna oficiálními testovacími dny DTM na Hockenheimu. První závody se budou konat od 29. dubna do 1. května v Portimão v Portugalsku.

„Tři tituly jezdců a dvou v týmech v letech 2017 až 2020 jsou působivým rekordem. Nejen díky těmto úspěchům je Team Rosberg jedním z důležitých konzistentních faktorů v DTM,“ je přesvědčen Frederic Elsner, ředitel event & Operations organizace DTM ITR.

„Nico Müller je jezdec, který je absolutně schopný vyhrávat a je jedním z davových favoritů, stejně jako jeho tým. S Devem Gorem máme jezdce z USA, což podtrhuje mezinárodní status DTM.”

„Kontinuita je pro nás důležitá, proto jsme rádi, že Nico Müller a Devem Gorem zůstávají součástí týmu Rosberg. Naším cílem je bojovat o titul. Ve špičkovém poli v DTM chceme ukázat, že můžeme být lepší než loni,“ vysvětluje šéf týmu Kimmo Liimatainen.

„S Nicem máme zkušeného a opravdu rychlého jezdce. Dev se ve své první sezóně DTM dokázal zlepšit a my s ním chceme v tomto trendu pokračovat.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »