Aston Martin se vrací do ADAC GT Masters

Aston Martin se vrací do ADAC GT Masters

 
  

Prosport Racing představí Aston Martin Vantage GT3 na Hockenheimringu.


James Bond je v kinech a preferovaný výrobce automobilů nejslavnějšího tajného agenta světa je zpět v německém mistrovství GT. Tým Prosport Racing z německé oblasti Eifel vyráží na Hockenheimring.

Aston Martin budou řídit dva mladíci: za volantem Vantage GT3 se budou střídat Tim Heinemann a Salman Owega. Oba jezdci budou debutovat v německém šampionátu GT, ale v této sezoně již získali mnoho zkušeností s vozem GT3 v závodech GTC, který byl uveden v rámci ADAC Racing Weekend.

ADAC GT Masters, 7. + 8. Lauf Zandvoort 2019 – Foto: Gruppe C Photography; #99 Aston Martin Vantage GT3, PROpeak Performance: Maxime Martin, Daniel Keilwitz

Owega získal titul SemiPro, Heinemann Pro. Navíc jméno Owega vnáší do ADAC GT Masters prvek sourozenecké rivality. Bratr Jusuf Owega v současné době závodí s Audi R8 LMS pro Phoenix Racing.

Prosport v rámci přípravy testoval vůz s V8 na Hockenheimringu minulou středu. Aston Martin se naposledy objevil v ADAC GT Masters v roce 2019. Poté, co si Prosport užil úspěšný návrat do ADAC GT4 Germany na Sachsenringu a zajistil si tak první vítězství Aston Martin v této sérii, je tým nyní připraven zapojit i vozy GT3.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »