Pět jedinečných reklam s jezdci formule 1

Pět jedinečných reklam s jezdci formule 1

 
  

Formule 1 je především o penězích, které dodávají sponzoři a závodníci. Většina z nich patří k té šťastnější části, která dostává od sponzorů zaplaceno. Pro něco takového se ale musí účastnit promo akcí a reklam, které jsou občas trochu zvláštní.


Lewis Hamilton a Fernando Alonso – Mercedes-Benz

Skvělá reklama z doby před rokem 2007, kdy přišel do týmu McLaren Fernando Alonso a Lewis Hamilton. Na videu byla popsaná veselá rivalita mezi závodníky, která ale později pro šéfa týmu Rona Dennise asi příliš vtipná nebyla.

Michael Schumacher a Mika Häkkinen – Mercedes-Benz “Sunday driver”

Mercedes podruhé. Německá automobilka má skvělý smysl pro humor a nebojí se zapojit své závodníky. V tomto případě můžeme vidět staré rivaly z formule 1 a skvěle hrajícího Michaela Schumachera v reklamě na pohon čtyř kol Mercedesu.

Michael Schumacher – Shell

Sedminásobný mistr světa formule 1 si reklamy očividně užíval. Na internetu se jich dá ještě najít mnoho, ale tahle stojí opravdu za to. Schumacher tvářící se jako figurína stojí na benzinové stanici, což fanoušky trochu zaskočilo.

Murray Walker a Damon Hill – Pizza Hut

Legendární britský komentátor Murray Walker je známý pro svůj specifický hlas. Pro reklamu na Pizzu Hut se tak připojil k Damonu Hillovi, který byl tehdejším mistrem formule 1.

Mark Webber – Canberra Milk kid

Tohle už je dnes opravdový klenot internetu. Zpívající Mark Webber kroužící na motokáře z půjčovny mezi krabicemi mléka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »