Esmee Hawkey pokračuje s T3 Motorsport v DTM

Esmee Hawkey pokračuje s T3 Motorsport v DTM

 
  

Britská závodní jezdkyně Esmee Hawkey bude závodit v DTM i v roce 2022. Stejně jako loni se 23letá závodnice zúčastní 16 závodů s vozem Lamborghini Huracán GT3 Evo, který provozuje T3 Motorsport.


„V roce 2021 jsem milovala každou vteřinu, můj první rok ve strojích GT3 a moje první závodění na mnoha mezinárodních závodních tratích. S týmem T3 Motorsport jsem se toho hodně naučila,“ ohlíží se Esmee Hawkey zpět.

Už ve své debutové sezóně se dokázala prosadit v DTM a při několika příležitostech držela renomované soupeře na uzdě. V závodě v nizozemském Assenu získala Hawkey, vítězka titulu Pro-Am v British Porsche Carrera Cup 2020, své první body DTM.

„Jsme opravdu rádi, že můžeme pokračovat v naší spolupráci s Esmee. V minulé sezóně nás naprosto přesvědčila a je skutečným přínosem pro náš tým a také pro DTM ve všech směrech,“ říká šéf týmu T3 Jens Feucht.

„Jsme obzvláště rádi, že jsme opět součástí DTM, seriálu, který jsme ocenili jako celosvětově unikátní závodní sérii. Proto budeme tvrdě pracovat na tom, abychom vstup druhého Lamborghini proměnili ve skutečnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »