ROWE Racing opouští DTM, přesune se do GT World Challenge

ROWE Racing opouští DTM, přesune se do GT World Challenge

 
  

ROWE Racing se vrátí do Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cupu v roce 2022 s dvojicí nových BMW M4 GT3.


Německý tým vedený Hansem-Peterem Naundorfem byl pravidelným účastníkem v letech 2014 až 2021 a zajistil si pár vítězství ve 24 Hours of Spa. Pozoruhodné je, že tým triumfoval v Ardenách se dvěma různými značkami, čímž se v roce 2016 dostal na vrchol s BMW a v roce 2021 zvítězilo Porsche.

Dlouholetí tovární zástupci Nick Catsburg, Augusto Farfus a Nick Yelloly přinesou do programu své rozsáhlé znalosti, zatímco sesterský vůz tvoří členové BMW Junior Teamu Dan Harper, Max Hesse a Neil Verhagen.

„BMW M4 GT3 je zcela nové závodní auto s nejmodernější technologií a mnohem agresivnějším vzhledem než jeho předchůdce,“ uvedl šéf týmu ROWE Racing Naundorf.

„Všichni jsme nadšení ze spolupráce s tímto vozem. Doufáme, že budeme mít prospěch z vylepšení podvozku, nastavení a výkonu. Pro letošní a nadcházející roky se nám naskytla příležitost znovu se objevit na TotalEnergies 24 Hours of Spa vedle našeho obvyklého programu na Nürburgringu. To stálo za naším rozhodnutím, přijatým společně s našimi partnery, závodit v Endurance Cupu ve Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS v roce 2022.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »