Adrienn Vogel se poprvé představila s novým vozem před českými diváky

Adrienn Vogel se poprvé představila s novým vozem před českými diváky

 
  

Po dlouhé přestávce, kterou způsobil COVID-19 se opět závodnice Adrienn Vogel vrátila na závodní tratě. Maďarka poprvé usedla do rally vozu Ford Fiesta Rally4 v kategorii R2.


Vogel nám nedávno poskytla exkluzivní rozhovor před novou sezonou, proto jsme se rozhodli sledovat její kariéru i nadále. Závodnice přesedla z okruhů do vozů rally, ale při premiéře si nevedla zle.

V dámské posádce, kterou doplňuje z pozice navigátorky Ivett Nothiesz se povedl hned při premiéře u českého týmu Orsák Rallysport úspěch. Duo vyhrálo dámskou kategorii a v “erdvojkách” dokončily na šestém místě během Rally Bohemia, která se konala u nás v České republice.

„Byl to náš první závodní víkend s novým vozem Ford Fiesta Rally4, který je mnohem agresivnější, než předchozí Ford Fiesta R2.

Chvíli mi trvalo, než jsem si na to zvykla, ale poté to byla zábava. Vyhráli jsme dívčí hodnocení o téměř osm minut. V kategorii R2 jsme dokončily na šesté pozici z šestnácti. Takže to byla skvělá šance se připravit na následující závod FIA ERC Rally Di Roma,” prozradila Vogel po víkendu.

Českému fanouškovi jistě známá Rally Bohemia byla pro letošní rok asi jediným větším podnikem rally u nás, kvůli COVID-19 se zrušila legendární Barum Rally.

Maďarská závodnice měla jak premiéru u nás, tak premiéru v českém týmu Orsák Rallysport, který si nemohla vynachválit.

Od týmu jsme dostali perfektní vůz, odvedli skvělou práci! Všechno bylo exceletní, pro mě to byla nezapomenutelná zkušenost, závodit s českým týmem, před českými diváky.

Češi jsou opravdu přátelští a bylo skvělé sledovat jejich tváře na všech etapách, fotky si dělali i hodně mladí fanoušci. Jsme za to hodně rádi a nemůžeme se dočkat, až se zase vrátíme do České republiky,” dodává závodnice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »