Madpanda Motorsport končí partnerství s Mercedesem

Madpanda Motorsport končí partnerství s Mercedesem

 
  

Madpanda Motorsport, privátní tým, který závodil posledních několik let s Mercedesem AMG GT3 Evo v šampionátech GT World Challenge a GT Masters, okamžitě ukončuje své partnerství s Mercedesem. Svůj vůz nabízí na projdej, jelikož posledního kola GTWC v Barceloně se již nezúčastní.


Tým Madpanda zveřejnil na všechny své sociální sítě zprávu, že s okamžitou platností ukončuje své partnerství s Mercedesem.

„S lítostí vám oznamujeme, že jsme se rozhodli ukončit náš vztah s AMG. Chceme poděkovat všem, kteří se na značce podílejí, za těchto neuvěřitelných pět let společné práce a veškerou podporu, které se nám od nich dostalo.,” napsali na svůj web, X a instagram.

Důvod tohoto náhlého rozhodnutí znám není, předpokládá se ale, že se jedná o delší spor mezi zákaznickým týmem a továrnou.

„V návaznosti na to také oznamujeme, že se nezúčastníme závěrečného kola závodu Fanatec GT World Challenge Sprint v Barceloně. Oceňujeme pochopení SRO a doufáme, že v budoucnu budeme opět soutěžit v nejkonkurenceschopnějším šampionátu GT,” uvedli dále na svém webu.

Vůz, který měli od Mercedesu koupený, je nyní na prodej: “V důsledku výše uvedeného nabízíme náš Mercedes-AMG GT3 Evo k prodeji s veškerým materiálem souvisejícím s vozem.”

Předpokládá se, že se Madpanda vrátí do motorsportu v příští sezoně, ale s jiným vozem GT3.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »