Cadillac Racing se rozšiřuje na dva vozy v program Hypercar s týmem JOTA

Cadillac Racing se rozšiřuje na dva vozy v program Hypercar s týmem JOTA

 
  

Cadillac Racing dnes oznámil, že jeho FIA WEC program se rozšíří na dva tovární vozy provozovaný týmem, který se bude jmenovat Cadillac Hertz Team JOTA, počínaje začátkem sezóny 2025.


„Cadillac je hrdý na to, že může závodit proti nejlepším na světě v rámci FIA World Endurance Championship, a to zahrnuje Hertz Team JOTA,“ řekl John Roth, viceprezident Global Cadillac: „Jsme nadšeni, že můžeme příští rok přivítat Hertz Team JOTA, který přináší desítky let závodění a technické zkušenosti společně k dosažení trvalého úspěchu na trati a vytváření nových zastánců naší značky po celém světě.”

Sam Hignett, ředitel a zakladatel, Hertz Team JOTA dodal: „JOTA se vždy snažila stát továrním týmem, takže spojením sil s Cadillac je realizace tohoto cíle. Mít poslední dvě sezóny kde jsme bojovali proti Cadillacu V-Series.R. Je nám opravdovou ctí, že nám bylo svěřeno nasazovat jeho vozy od roku 2025 kupředu. Jsme ve výhodén pozici, kde jsme dosáhli rekordního úspěchu ve FIA WEC, zejména v Le Mans, a my se velmi těšíme k pokračování tohoto úspěchu s Cadillacem a Hertzem.”

Jezdci závodních vozů č. 12 a č. 38 Cadillac Hertz Team JOTA V-Series.R, budou oznámeni v budoucnu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »