Allied Racing postaví dvě Porsche 718 Cayman GT4 do ADAC GT4 Germany

Allied Racing postaví dvě Porsche 718 Cayman GT4 do ADAC GT4 Germany

 
  

Allied Racing jsou v ADAC GT4 v Německu skutečným dlouhodobým favoritem. Tým se doposud zúčastnil všech kol série sportovních vozů ADAC a vrátí se na start i v roce 2023. Závodní tým Jana Kasperlika přiveze dvě Porsche 718 Cayman GT4.


Všichni čtyři piloti jsou již oznámení. Allied Racing spoléhá na směs mládí a zkušeností v týmu. Tom Kieffer a Christian Kosch sdílejí první auto. Oba Lucemburčané jdou do čtvrté společné sezóny. V posledních dvou letech dokázali vyhrát titul v klasifikaci Trophy. Třetí titul je dohodnutým cílem pro rok 2023.

„Nikdy neměň vítězný tým!,“ říká Kieffer. „Těším se, že s Chrisem v letošní sezóně podruhé obhájíme titul Trophy. Známe konkurenci z posledních let a chceme v roce 2023 znovu dominovat a sbírat body pro Allied Racing Team”.

Sesterský vůz budou řídit dva mladíci: nováček série Nathan Schaap, který přichází z motokár, a Alexander Hartvig.

„V nadcházející sezóně očekávám silnou konkurenci. Přesto, nebo možná právě proto, udělám maximum a budu bojovat o šampionát s Allied Racing,” vysvětluje Hartvig, který v ADAC GT4 Germany závodí od roku 2021.

Allied Racing se může ohlédnout za úspěšnou minulostí v ADAC GT4 Germany. Sedm vítězství v závodech, šampionát jezdců, týmový šampionát a dva tituly Trophy.

„Jako úspěšný tým uplynulých sezón ADAC GT4 Germany zůstáváme věrní šampionátu. S letošní sestavou jezdců se vidíme nejen nahoře v žebříčku Trophy, ale také s naší dvojicí Hartvig-Schaap mezi mistrovskými místy. Neustálý další rozvoj a investice do mladých jezdců jsou pro nás stejně důležité jako umístění na stupních vítězů,“ zdůrazňuje šéf týmu Jan Kasperlik.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »