T3 Motorsport GmbH je v likvidaci

T3 Motorsport GmbH je v likvidaci

 
  

Je konec. Společnost T3 Motorsport GmbH je na základě rozhodnutí okresního soudu v Drážďanech v likvidaci a byla rozpuštěna.


O oficiálním konci T3 Motorsport bylo rozhodnuto 29. listopadu 2022. Okresní soud v Drážďanech rozhodl o zahájení insolvenčního řízení na majetek společnosti a likvidaci společnosti T3 Motorsport GmbH. Navíc byla společnost zrušena. Vyplývá to z veřejných oznámení soudu.

Zpráva není překvapivá, protože tým, který působil v ADAC GT Masters a DTM, již ukončil programy po závodním víkendu ADAC GT Masters v Zandvoortu a DTM. V DTM Trophy až po Lausitzringu.

Po letní přestávce pokračoval Paul Motorsport v programu ADAC GT Masters jako nezávislý tým. Ve druhé polovině sezóny byli Maximilian Paul a Marco Mapelli schopni dosáhnout více úspěchů než v předchozích 3,5 sezónách T3 Motorsport.

Partner T3 Motorsport, Stefan Jugel, již v létě oznámil, že tým s největší pravděpodobností nebude závodit ani v roce 2023. Zánikem a likvidací firmy byla zničena i poslední malá šance týmu na start v roce 2023.

Už v září měl bývalý závodní tým z Drážďan právní problémy. Několik členů týmu podalo trestní oznámené na manažera týmu Jense Feuchta kvůli podezření z podvodu. Jde o dlužné výplaty mezd přesahující 100 000 €.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »