Allied-Racing bude závodit v ADAC GT4 Germany se čtyřmi vozy Porsche

Allied-Racing bude závodit v ADAC GT4 Germany se čtyřmi vozy Porsche

 
  

Allied-Racing chce v roce 2022 startovat v německém ADAC GT4 se čtyřmi Porsche. Se dvěma šampiony Tomem Kiefferem a Christianem Koschem a také mladíkem Vincentem Andronacem jsou již tři jezdci pevně stanoveni.


V roce 2022 bude Allied-Racing soutěžit v ADAC GT Masters s Porsche 911 GT3 R. Kromě německého šampionátu GT bude tým v roce 2022 opět jezdit v německém GT4.

Tamní závodní tým patří k nejúspěšnějším za poslední roky. V roce 2020 vyhrál týmový šéf Jan Kasperlik mistrovství jezdců spolu s Nicolajem Møllerem Madsenem a ve stejném roce tým získal i týmový titul.

V uplynulé sezóně si trofej zajistil tým s Tomem Kiefferem a Christianem Koschem. Oba Lucemburčané budou v nadcházející sezóně také soutěžit za tým Allied Racing a budou řídit jedno ze čtyř nových Porsche 718 Cayman GT4 RS Clubsport, které tým hodlá nasadit.

S 16letým Vincentem Andronacem z Hamburku byl jmenován třetí jezdec pro ADAC GT4 Germany. Bývalý šampion v ADAC Kart Masters je členem Allied Racing Junior Academy a na svůj letošní vstup do GT4 je tedy údajně dobře připraven.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »