Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup čekají čtyři závody ve dvou dnech. Schöllhorn útočí na titul juniorské mistryně

Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup čekají čtyři závody ve dvou dnech. Schöllhorn útočí na titul juniorské mistryně

 
  

Pohárové závodění s vozy Audi R8 kategorie GT4 jde do finále. Na mosteckém autodromu mohou fanoušci během nadcházejícího týdne vidět až čtyři závody.


Kvůli zrušenému Nürburgringu budou mít jezdci v Mostě takzvaný “double-header”, což znamená, že v pátek odjedou dvě kvalifikace a dva závody. V sobotu je kvůli vytrvalostnímu šampionátu motorek pro jezdce Audi den volna, přičemž přijde na řadu velké finále v neděli, kdy se opět pojedou dvě kvalifikace a dva závody.

Celkově je to vyrovnané mezi Robinem Rogalskim a Tomem Spitzenbergerem, kteří mají stejný počet bodů (122). Ve hře o titul je také celkově třetí Max Zschuppe a Vivien Schöllhorn, která si už na Hockenheimu pravdepodobně zajistila titul mezi juniory. Pro Němku byla její první ostrá sezona v závodních vozech nad míru úspěšná, přesto jede do Mostu s cílem získat další vavříny.

„V Mostě jsem loni absolvovala víkend s Renault Clio Cup Central Europe, zatímco letos už jsem zde s Audi také testovala. Okruh se mi velmi líbí, a jsem ráda, že zrovna v Mostě budeme mít finálový víkend. Doufejme, že přidám dobré výsledky,” komentovala nadcházející událost německá závodnice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »