„Hej Vale, proč nejdeš do důchodu?” – Isaac Tutumlu Lopez kritizuje Rossiho

„Hej Vale, proč nejdeš do důchodu?” – Isaac Tutumlu Lopez kritizuje Rossiho

 
  

Pilot týmu Leipert Motorsport Isaac Tutumlu Lopez silně kritizoval Valentina Rossiho po závodě GT World Challenge Europe Endurance Cup v Hockenheimu a doporučil mu ukončit kariéru.


Leipert Motorsport Lamborghini Hurácan GT3 řízený Jusufem Owegou, Brendonem Leitchem a Isaacem Tutumlu Lopezem předčasně odstoupil ze závodu GT World Challenge Europe Endurance Cup v Hockenheimu. Po zásahu devítinásobného motocyklového mistra světa Rossiho se na Hurácanu německého týmu rozbil chladič oleje, což nakonec vedlo k odstoupení.

Po odstoupení ztratil bývalý jezdec ADAC GT Masters Isaac Tutumlu Lopez nervy a tvrdě kritizoval Rossiho na Instagramu: „Hej Vale, proč neukončíš kariéru? Každý závodní víkend uděláte červené vlajky a sestřelíte ostatní jezdce.”

Ve vyjádření Španěla s kurdskými kořeny je hodně frustrace a neobjektivity. V předchozích sezónách závodů Endurance Cupu Rossi nepřitahoval pozornost příliš tvrdým stylem jízdy.

Až do srážky s Lamborghini týmu z Wegbergu nedostal varovný bod. Až v pátek tréninku GT World Challenge Europe Sprint Cupu v Zandvoortu vzbudil pozornost nárazem, který si sám způsobil a skončil poškozením šasi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »