Sportovní ředitel Audi: Rast a Müller jsou nejlepšími jezdci na trhu

Sportovní ředitel Audi: Rast a Müller jsou nejlepšími jezdci na trhu

 
  

Trojnásobný šampion německého šampionátu cestovních vozů se příští rok vrátí na startovní rošt se svým bývalým týmem Audi, kde bude závodit po boku Nica Müllera.


René Rast je jedním z nejúspěšnějších závodníků DTM. Během čtyř let získal tři mistrovské tituly, pro letošní ročník si však dal od “cesťáků” pauzu a plně se soustředil na angažmá ve formuli E.

Z mistrovství elektrických monopostů se ale Audi stáhlo, kvůli čemuž Rast přišel o sedačku. Nicméně dobrou zprávou pro něj i pro jeho fanoušky je, že i přesto bude závodit. Vrátí se totiž s Audi do DTM.

Sportovní ředitel Audi Julius Seebach je z návratu rodáka z Mindenu nadšený. Rasta se nebál společně s Müllerem označit za “nejlepší jezdce na trhu”.

„René Rast a Nico Müller se momentálně řadí mezi nejlepší jezdce na trhu – a jsem opravdu šťastný, že vstupujeme do budoucnosti s oběma. Kromě jejich výkonů na trati mají také všechno potřebné k tomu posunout tým vpřed. Je skvělé mít Reného zpátky v DTM.”

Zatím však není jasné, pro jaký tým ingolstadské automobilky bude závodit. Kromě těchto dvou jmenovaných je již potvrzeno rovněž setrvání Kelvina van der Lindeho a konec Mika Rockenfellera.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »