Perfektní víkend pro GRT Grasser Racing

Perfektní víkend pro GRT Grasser Racing

 
  

Předposlední víkend letošní sezony ADAC GT Masters byl ve znamení dominance zelených Lamborghini. Tým Grasser vyhrál oba závody.


Franck Perera letos čekal na vítězství hodně dlouho. Italské stáji se příliš nedařilo, ale tentokrát se vše změnilo.

„Byl to pro nás perfektní den, ale také fantastický víkend pro GRT Grasser Racing Team a Lamborghini. Výhra v takto vyrovnané sérii je vždy speciální. Závod to nebyl jednoduchý, klíčový byl start. Snažil jsem se, úspěšně, dostat co nejdále před pronásledující smečku. Auto bylo dnes opravdu dobré. Rolf také odvedl skvělou práci a přivezl domů výhru. Sezona zatím pro tým nebyla nejjednodušší, takže jsem potěšen dnešním výsledkem.”

Týmový kolega Rolf Ineichen měl pochopitelně z výhry také obrovskou radost. Na Hockenheimu se mu vždy dařilo, což potvrdil i v neděli.

„Hockenheim mi vždy vyhovoval už od doby, kdy jsem hrál Porsche Carrera Cup, a doby, co jsem zde odjel hodně testů. Naše auto má velmi dobrý balíček, který zde funguje obzvlášť dobře. Věděl jsem, že moje polovina závodu bude pro tým velmi důležitá, letos jsme se opakovaně museli vyrovnávat s neúspěchy, takže bylo velmi důležité dosáhnout tohoto úspěchu. Po kvalifikaci byl velký tlak, ale Franck mi dal dobré auto s pevnými pneumatikami a dokázal jsem si zajistit vítězství, aniž bych udělal nějaké velké chyby. Nízké slunce ztěžovalo světelné podmínky, v některých zatáčkách jste neviděli, kam jedete.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »