Adrienn Vogel se vrací na “erzety” ERC

Adrienn Vogel se vrací na “erzety” ERC

 
  

Po více než půl roce se Adrienn Vogel a Ivett Notheisz vrací na pole FIA ​​ERC. Dámská rally dvojice Roger Racing Team naposledy startovala na mistrovství Evropy loni na podzim o víkendu Rally Hungary. V první polovině roku 2021 se chystaly na výzvy mistrovství Evropy v domácích i mezinárodních soutěžích.

Naposledy startovaly v rakouské Rallye Weiz, skončily sedmé ve své kategorii a na 26. z 55 v celkovém pořadí. Z rakouských hor vedla cesta maďarského ženského dua přímo do Itálie do místa konání Rally Di Roma Capitale ve Fiuggi.

„V Itálii se chystáme od pondělí, po Rallye Weiz jsme si mohly trochu odpočinout. Obě milujeme Itálii, loni jsme se tu skvěle bavily, toto místo je pro nás obě obzvlášť milé.

Pro závod bylo určeno osm různých etap, z nichž pouze dvě a půl mají stejnou trasu jako loni, ostatní jsou nové, což jsme se pokusily poznat ve čtvrtek v den závodu. Dobré počasí by mělo být o víkendu, takže se zdá, že budeme mít konečně suchý závod, opravdu se těšíme.

Slavnostní start se bude konat v Římě, pak tam začneme 2,5 km dlouhou etapou se startovním číslem 78. Tento víkend je velkou výzvou i pro Ivett, pokusily jsme se co nejpřesněji napsat tratě a etapy,“ shrnula Adrienn její očekávání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »