Netradiční vánoční dárky s motoristickou tematikou

Netradiční vánoční dárky s motoristickou tematikou

 
  

Vánoce se pomalu a jistě blíží. Pokud ještě nevíte, co koupit svým blízkým (nebo sobě), tak jsme našli pár zajímavých věcí, které rozhodně nesmí chybět pod vánočním stromečkem.


Oblečte se vánočně

Určitě jsou mezi námi tací, kteří merch s motoristickou tématikou nesundají. Ale co dělat, když je štědrovečerní večeře a rodina vás nutí se společensky obléct? Máme řešení!

Renault, ale i samotná formule 1 přináší vánoční svetry, které na první pohled vypadají obyčejně, ale při bližším shlédnutí je jasné, o co tady jde.

Závodní roušky

Pokud se i nadále bojíte COVID-19, tak mají jednotlivé týmy formule 1 na prodej i roušky, které nejenom mají jejich vlastní design, ale také jsou mnohem pohodlnější pro dýchání. Jediné, co vám asi trochu dech zatají, budou ceny.

Lord Mahaveer

Kdo by mohl zapomenout na legendu formule 2 Mahaveera Raghunathana? Pokud se vám po dvakrát vybodovaném jezdci stýská, můžete si pořídit tričko, které na něj odkazuje. Real GOAT!

Dupačky nebo bryndáčky, hlavní je začít včas

Williams je letos hodně proti proudu. Pokud jste fanoušky britské stáje, tak víte, že toho tým nikdy mnoho na svých stránkách na prodej neměl.

Letos se to sice změnilo, ale otázkou je, zda se jedná o správnou cestu. Pochopitelně, pokud jste petrolheadi jako my, tak věříme, že budete i své děti už od mala oblékat do závodního. Kachnička do koupele se hodí všem, vždyť je to kachnička do koupele!

Přední křídlo BMW Sauber do obýváku

Oficiální stránka přímo samotné formule 1 nabízí hodně zajímavé produkty ze závodní historie jednotlivých týmů. V aukcích, ale i v běžných prodejích se dají najít neuvěřitelné kousky. Pokud jste chtěli mít doma přední křídlo Roberta Kubici, nebo třeba někomu dát stoleček z utrženého kola Romaina Grosjeana, máte příležitost.

Ponožky pod vánočním stromečkem nesmí chybět

Už jste je mohli na našich stránkách vidět, jedná se o Heel Tread. Sympatická portugalská firma se zaměřuje na ponožky, které připomínají legendární závodní barvy. U nás v redakci je nosíme všichni a musíme říct, že jsme s nimi absolutně spokojeni.

Dárek, který se bude líbit všem. Přestože jsou ponožky symbolem vánoc, tak tyhle přinesou radost, přestože to nebude zrovna Kubicovo přední křídlo.

Přítelkyně nebude pozadu

Ale co dělat, když máme přítelkyni, kterou motorsport příliš nebaví, přesto chce k vánocům něco na sebe? Řešením jsou bikiny od Valentina Rossiho. Vaše slečna jistě ráda uvidí, že vás může podpořit v zálibách. Zakoupit můžete do kolekce i skvělou plážovou obuv.

Last Christmas? First Villeneuve’s album!

Pokud nežijete vánoční atmosférou a místo koled chcete raději něco jiného, tak určitě ke štědrovečerní večeři nesmí chybět jediné hudební album šampiona ze sezony 1997 Jacquese Villeneuva.

Po vydání se prodalo necelých tisíc kousků, takže můžete vlastnit určitě jedinečnou věc. V případě, že máte díru v rozpočtu, bude se to hodit jako laciný dárek pro někoho, koho opravdu nesnášíte.

Pokud budete letos pořizovat skutečně něco motoristického, tak se nám pochlubte na Facebooku do komentářů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Translate »